05.12.2021. (DUBROVNIK) – Gosti su doputovali bez nekoliko standardnih igrača i zaigrali sa pomlađenom ekipom, ali ni mi nismo ostali dužni. Prvih dvadesetak minuta sa juniorima i Androm Konculom (2007.) na pivotu. Nije izgledalo loše, ali kako je reko Zec pogurali smo im golmana prema reprezentaciji 🙂 Čovjek je skinuo skoro sve i gosti imaju 10:1. Tada ulazi Šutalo i zabija tri zaredom, a kad smo uveli Majčicu rezultat se uravnotežio do prihvatljivih 15:9 na poluvremenu. Uz to Mario na golu nije bio raspoložen, dok je Šimunović uspio uhvatit dvije obrane. Drugo poluvrijeme dosta bolje. Probudio se i Mario na golu (7 obrana), zabio Hladilo tri uzastopna, svak dodao ponešto i na kraju 21:25. Upisali smo debitantski nastup Duje Lakića (2007.) i prva minuta na terenu. Bravo Duje!
Lošiji dio igre odnosi se na loš dotok lopte na krila i crtu. Samo šest – sedam šuteva s te tri pozicije. To može i mora bolje. Ipak ponovo smo bili desetkovani i toplo se nadamo da ćemo u drugom dijelu sezone se kompletirat. Ovaj nevjerovatan niz pehova mora jednom završit. Sve u svemu još jedna dobra utakmica je za nama. Zahvaljujemo se malobrojnim, ali bučnim navijačima. Nastavite nas pratit, već idući vikend igramo u Župi. Dođite!!!
Čestitke Biogradu na pobjedi i izuzetno korektnoj igri. Za istaknut je i odlično suđenje sudačkog para Parađina – Rajković.

Odma i najava lokalnog derbija u subotu 11.12. u Čibači. Očekujemo pobjedu i da se vidi ko je gazda u Gradu 😀