08.05.2022. (DUBROVNIK) – Spektakl u Gospinu polju! Rukometaši i uprava Ardija su pripremili sve za proslavu osiguranja naslova prvaka. Nama je pripala čast sudjelovat u svemu tome. Tribine su bile lijepo popunjene, osiguran stream na Izuzetno.com, razglas na najjače, a mi smo donijeli i šampanjac. Naravno očekivali smo da ćemo ga mi otvorit slaveći prve bodove, ali dobro je i ovako. Slavili smo s prijateljima iz Župe.

Da, igrala se i utakmica. Počeli smo loše, impresionirano i Ardi s nekoliko kontri odmah stvara razliku. Konsolidirali smo se u drugom dijelu poluvremena i došli na pristojnih 14:8, ali u zadnjim minutama gubimo dvije lopte i na odmor idemo sa minus 8. U drugom poluvremenu Ardi igra brzi centar, mi pratimo koliko možemo, ali nakon nekoliko vezanih grešaka pošlo je na veliku razliku i na kraju konačnih 36:21. Uglavnom, nismo baš zadovoljni igrom, ali obzirom na kvalitetu protivnika nismo ni mogli puno više postić.

U 51. minuti se dogodio i najljepši trenutak utakmice. Naš najmlađi igrač Duje Lakić je s desnog krila zabio svoj prvi seniorski gol! Bravo Duje, samo tako dalje!!!

Isto tako je u 24. minuti Hladilo zabio svoj STOTI gol u dresu RK Mokošice i time počastio sebe za 18. rođendan. Čestitamo Hrca!!!

Za dva tjedna imamo na rasporedu zadnje domaćinstvo ove godine protiv RK Trogir 2.