22.02.2022 (DUBROVNIK) – Nedjelja popodne ko i obično rezervirano za rukomet. Gosti – mlada ekipa Trogira. Momci u treningu, tehnički odlični, dosta brzi. Šuterski raspoložena vanjska linija, dobra krila, koristan pivot. Sasvim dovoljno za pobjedu. Mi ko i inače doma. Uspavani, pa se budimo, pa se gasimo. Deset minuta u rezultatskom egalu, a onda klasična crna rupa. Jedan gol u 12 minuta. U završnici smo se stabilizirali, ali gosti su već na velikih 5 razlike. U nastavak ulazimo dobro i opet smo desetak minuta jako blizu, na minus dva. Ipak uz revolveraško dosuđivanje isključenja (OSAM?!?) ne možemo držat ritam i Trogirani se još jednom odvajaju i utakmicu mirno privode kraju.

U našim redovima dobra igra Miloslavića i T.Prkačina na krilima, uvijek agilni Majčica i Njavro i standardno pouzdani Mario Vučićević na golu i Vuletić u obrani.

U ovom kolu inače još jedna neodigrana utakmica. Kingtrade već treći put ne dolazi na utakmicu. Uz dva nedolaska Trilja i jedan Splita, možemo reći da smo ipak pokazali ozbiljnost jer smo odigrali sve utakmice, a rezultat ionako nije ove sezone prioritet. U subotu u Sinju igramo utakmicu zadnjeg kola protiv RK Kamička.