29.04.2023. (BIOGRAD) – Za kraj smo u Biogradu bili domaćini sportskim prijateljima iz RK Biograd. Ko i obično utakmica bez puno žestine. Bilo je lijepih poteza i dosta trke, dosta i golova. Nas nažalost samo 8, ali dali smo sve od sebe i sa debitantom na srednjem vanjskom Josipom Đurovićem koji je drugo poluvrijeme dosta namučio plave svojom igrom NA PIVOTU!!! Drugi mlađi junior Karlo Dragić s punom minutažom bez greške. Dva veterana Njavro i Zec školski, a ritam su davali Miloslavić i Mateo Vučićević, kao jedina dva standardna prvotimca. Uostalom riječ je o dva rekordera po broju nastupa u ligaškim utakmicama za naš klub. Golman Mario Vučićević je ovaj put bio zaposlen na poslovima desnog krila da mu brat može doć do zraka. Jedino Šimunović na golu nije pružio ono na što nas je naviko. Samo dvije obrane, ali je zato vodio na utakmicu rođaka koji je snimio utakmicu s tribina.

U utakmicu nismo loše ušli. Od prvih šest golova Njavro je pospremio 5 s crte. Kasnije su se priključili Miloslavić i Vučićević i na poluvrijeme Biograd ide sa 21:16. S druge strane nismo mogli zadržat njihov brzi centar i polukontre u kojima je prednjačio sjajni Pavlović koji se zaustavio na 9 golova. U nastavku još 10 minuta kako tako, a onda je nestalo snage i stvara se velika razlika.

Sastav: Šimunović (2 obrane), Mateo Vučićević (5), Njavro (6), Zec (2), Mario Vučićević, Miloslavić (7), Dragić i Đurović (4).

Ovo je ujedno možda oproštajna utakmica za Kristijana Njavra. On već odavno nije zadovoljan minutažom i prijeti odlaskom. Kaže da mu nije dovoljno 60 minuta po utakmici 😀 Njavro puno sreće u sudačkim vodama. Nama težak udarac s igračke strane, ali hrvatski rukomet će dobit jednog kvalitetnog i poštenog suca.